Skansebakken 3, Horne, 9850 Hirtshals

Velholdt murstenshus med fin have og god beliggenhed i Horne

På Skansebakken 3 får I et energivenligt og velholdt gulstenshus fra 1963. Den gode stand skyldes særligt en ombygning i 2022, som blandt andet inkluderede hulmursisolering og nye lofter i stuen, samme år blev der installeret en DVI luft-til-vand-varmepumpen. I får dertil en 166 m2 bolig i et velindrettet plan med to hemse samt en 700 m2 grund og en carport.

I bydes velkommen til et stort køkken med god plads til et hyggeligt spiseområde samt en gennemtænkt indretning med hvidevarer fra Miele. Fra køkkenet ledes I ind i den ene af to sammenhængende stuer, som tilsammen skaber nogle skønne leverum, hvor brændeovnen, fletparketgulvet, loftet til kip og de store vinduespartier med naturligt lysindfald fra haven sætter stemningen.

Huset rummer tre fine værelser, hvoraf to af dem ligger side om side. Disse to har begge hver sin hems, hvortil det ene tilgås gennem et walk-through-closet. Det resterende værelse er desuden placeret for sig selv ved siden af et walk-in-closet og hjemmets flisebelagte badeværelse.

Omkring huset har I en dejlig have med forskellig beplantning, hvor særligt det høje abetræ giver karakter til uderummet. Dertil er der god plads på græsplænen samt mulighed for afslapning på de forskellige terrasseområder.

Med denne bekvemme placering i Horne har I alle fornødenheder til børnefamilien nær hjemmet, da Horne Undervisningssted og dagtilbud er under halvanden kilometer væk. I finder også indkøbsmuligheder få kilometer fra hjemmet, og med blot en kilometer til motorvejen samt den korte afstand til både Hirtshals og Hjørring er der masser af muligheder i området. Det betyder samtidig, at I er nær den smukke nordjyske kyst og de mange fine strande.