Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S

Et 100% frit og lokalt forankret ejendomsmæglerfirma!
For dig som sælger betyder det, at du aldrig behøver være i tvivl om, hvis interesser vi tjener. Vi har nemlig frie hænder til at yde dig en uvildig og ærlig rådgivning.
Som et frit og lokalt forankret ejendomsmæglerfirma lever vi udelukkende af det, vi er bedst til, nemlig at sælge boliger. Vi har mange års erfaring med salg af alle former for boliger lige fra ejerlejligheder, sommerhuse, landejendomme, parcelhuse og villaer til liebhaveri og boliger i absolut særklasse.
Uanset om du køber eller sælger bolig, tilbyder vi kompetent og professionelt mæglerarbejde gennem alle bolighandlens mange faser. Hos os er faglighed, professionalisme og ærlighed nøgleord, og vi sætter en ære i den tætte dialog og det personlige engagement. Det er vores kunders garanti for en tryg bolighandel. Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S har tegnet ansvarsforsikring på kr. 3.000.000 og stillet garanti på kr. 2.000.000 pr. registreret ejendomsmægler i virksomheden via: HDI Danmark, Indiakaj 6, 1., 2100 København Ø.
Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S og dets ansatte ejendomsmæglere er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk. Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk

Medarbejdere

Frederik Krøger Lemme

Ejendomsmægler, MDE

Kenni Lindholm Baldur Hansen

Salg og vurdering