Vejbyvej 107, S Harritslev, 9800 Hjørring

Moderniseret og indflytningsklar villa med varmepumpe fra 2020

Denne nydelige villa er beliggende i landlige omgivelser i udkanten af Sdr. Harritslev, som ligger små 5 minutters kørsel fra Hjørring hvor I finder alle hverdagens fornødenheder samt praktiske gøremål (se mere på www.sdr-harritslev.dk) Villaen er i 2005 flot moderniseret med bl.a. badeværelse, køkken, vinduer og døre. Boligen opvarmes af en luft-til-vand varmepumpe fra 2020.

Villaen er i stueplan indrettet med en entré med god plads til sko og overtøj, et værelse og et lækkert badeværelse med bruseniche og spabad. Flot køkken i halvåben forbindelse med en dejlig, lys stue med spiseplads og brændeovn. Fra køkkenet er her trappe til 1. salen og kælderen.

1 salen. har et skønt lysindfald fra ovenlysvinduerne samt fritliggende bjælker med indbyggede spot og er indrettet med et repos, et værelse og et soveværelse med udgang.

I kælderen er her egen udgang, gulvvarme overalt og byder på et super fint vaskerum med vaskefaciliteter, samt masser af skabsplads. Endvidere er der et godt disponibelt rum, som med fordel kan anvendes til kontor, teenageafdeling eller motionsrum.

Udover beboelsen er her en dejlig sydøstvendt have og et mindre udhus. Endvidere er der en garage med el-port.