Brorsonsvej 9, 9800 Hjørring

Fabelagtigt villa på lukket villavej og med central beliggenhed i Hjørring

Velkommen til Brorsonsvej 9 i Hjørring, hvor dette smukke, højtliggende A-hus præsenterer sig flot med sine arkitektoniske særpræg, indbydende terrassemiljøer og eminente lysindfald i samtlige rum.

Boligen ligger tilbagetrukket på grunden, og indenfor venter jer en god planløsning med fire værelser og et fantastisk opholdsmiljø. I kan glæde jer til rigelig plads til familien både inde og ude samt gennemgående materialer og gulvvarme i alle rum med klinker.

Træd ind i den indbydende og funktionelle entré, der leder videre ind i det åbne og vidunderlige opholdsmiljø. Køkkenet oplyses af de talrige vinduespartier, der orienterer sig mod øst, og med køkkenet følger hårde hvidevarer fra Miele. I stuen vil I blive forbløffet over det vidunderlige lysindfald, der sammen med de nydelige trægulve og den fænomenale rummelighed danner ramme om et sublimt opholdsrum.

På denne etage finder I ydermere hjemmets flotte badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt det oplagte forældresoveværelse med walk-in-closet, en underskøn udsigt til haven samt udgang til terrassen.

Førstesalen byder på tre store værelser, og her er lys, udsigt og rummelighed de vigtigste nøgleord. I finder desuden et flot gæstetoilet, som er nyetableret i 2021.

Udenfor venter en fyrretræsterrasse, der smyger sig fra syd til nord og udgør et fortrinligt udeareal med plads til ophold. Mod øst er der anlagt en fliseterrasse samt endnu en træterrasse i et højere plan, og I vil dermed på et hvilket som helst tidspunkt på dagen kunne finde sol. I overtager i tillæg til dette to isolerede redskabsskure, en carport og en skøn have på en skrånende grund.

Med under et kvarters gang til midtbyen, skole, daginstitution, offentlig transport, Hjørring Bjerge og indkøbsmuligheder bosætter I jer på en særdeles god beliggenhed, hvor alt i hverdagen og naturskønne oplevelser er let tilgængelige.
Lyder dette som jeres drømmebolig? Så kontakt os for en fremvisning.