Halvorsmindehaven 2, 9800 Hjørring

Veldisponeret Milton-hus - 4 værelser og 2 badeværelser

Husbeskrivelse:
Beliggende i den nye og populære udstykning i Bagterp, tæt på naturen. Denne nye bydel i Hjørring er vokset hurtigt over de seneste år og udbygningen af området fortsætter i højt tempo.

Huset set udefra:
Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus opført i den flotte Taurus mursten fra Strøjer Tegl. Huset er med afvalmede gavle, dog med opmuret gavl ved køkken/alrum, sorte tagsten og tagrender i stål. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 52 m2 stor integreret dobbelt carport med stort redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 830 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra:
Fra husets indgang er der adgang til aflukket bryggers, som også har sin egen indgang udefra, og børneafdelingen med 2 gode værelser, med indbygningsskabe, med tilhørende badeværelse. Herfra er der videre adgang til det gennemgående og rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra køkken/alrummet er der adgang til kontor. I tilknytning til soveværelset er der et stort Walk-In, og separat badeværelse. I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler og direkte udgang til lækker sydvestvendt terrasse.

Luft, rummelighed & velvære:
Der er flotte akustik Designkork gulve - Cayman Oak - i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lysgrå klinker i str. 60*60 cm. De indvendige døre er massive stable døre og med +karm. Toiletterne fra IFÖ er med indbygget cisterne og med softclose. Vægge er med filt og hvidmalet. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i det store centrale rum. Alt inventar er fra HTH.