Svanelundsvej 56, 9800 Hjørring

Flot og velholdt familievilla i Svanelunden

Turen går til Hjørring, hvor I skal se denne ideelle villa for familien, der breder sig over 140 kvm samt 125 kvm god kælder. Boligen, der ligger på Svanelundsvej 56, er bygget i 1961 og byder på en gennemtænkt planløsning, en skøn beliggenhed og en rummelig, nem have. Stueetagen fordeler sig over tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet, et køkken og to stuer en suite. Dertil får I to disponible rum, et værksted, et vaskerum og garage i kælderen. Velkommen.

Som I bevæger jer igennem jeres kommende hjem, mødes I af det generøse lysindfald i samtlige rum. Særligt smukt står solens stråler til stuens trægulve, mens brændeovnen fra 2011 er med til at skabe stemning. Her får I en god udsigt, og så kan sofaarrangementet placeres i nærheden af brændeovnen, mens den anden stue kan tjene til spisesektionen.

Det tidløse køkken og badeværelse er fuldt funktionelt men af ældre dato, hvorfor I måske vil ønske at etablere jeres eget drømmekøkken og bad. Værd at bemærke er dog badeværelsets gulvvarme og den rummelige bruseniche. Ligeledes er værelserne en bonus, hvor der på de to er indbyggede skabe. Her kan I indrette soveværelse, børneværelse og hjemmekontor, hvis I da ikke har andre planer med rummene.

Haven er renoveret i 2011, hvor forhaven blev ændret, så der er bedre plads til parkering udenfor garagen. Langs villaen og i baghaven løber en omfangsrig terrasse, og så er haven nem at holde med græsplæne, drivhus og et valnøddetræ samt et hasseltræ.

I bosætter jer tæt på Hjørring centrum og naturen omkring Svanelunden, som I kan tilgå gennem et charmerende, rekreativt område nær matriklen. Kvarteret er børnevenligt med gåafstand til dagligvareindkøb, det nye børnehus ved Godthåb (der forventes at stå færdig i februar 2022) Hjørring Station, mens cyklen hurtigt bringer jer til Hjørring Private Realskole, Muldbjergskolen samt uddannelsesinstitutioner. Motorvejen er ligeledes nem at komme på.