Nordsøvej 8, Tornby, 9850 Hirtshals

Villa med parklignede have og udsigt mod Tornby Klitplantage

En helt fantastisk beliggenhed venter jer her i Tornby, hvor I får udsigt over klitplantagen og en parklignende have på 4.447 m2 med sø og badebro. Den arkitekttegnede villa har et vidunderligt lysindfald og en velindrettet planløsning, som opfylder familielivets behov.

I bosætter jer i en hyggelig by med gåafstand til daginstitution, indkøb, idrætshal, Tornby Station og Tornby Skole. Endelig kommer I til at være midt mellem Hirtshals og Hjørring, der byder på flere faciliteter med butiksliv, spisesteder og arrangementer.

Adressen er én af de bedste takket være den smukke udsigt og de mange muligheder på den skrånende grund, der ligger i landzone. Haven har flere flotte terrassepartier til hyggestunderne, men trumfkortet er uden tvivl søterrassen, hvor I kan sidde og nyde vuet over søen. I haven kan I også opleve et rigt dyreliv med isfugle, og så kan det fine værksted eventuelt anvendes som atelier eller gæstehus. Kun fantasien sætter grænser. Endelig får I en dobbeltcarport.

Ejendommen med røde mursten, tagpap og lavenergi-/termoruder har en integreret tilbygning fra 1999 og er nydeligt moderniseret. Indenfor venter et pragtfuldt lysindfald og et skønt udsyn over haven, som I især kan beundre fra de vestvendte vinduespartier i stuen. Opholdsmiljøet går i ét med alrummet, der har en brændeovn, og det lækre, tosidede HTH-køkken. De hvide elementer toppes af egetræsbordplader og har integrerede hårde hvidevarer.

I den ene ende af hjemmet kan forældrene indrette sig i afdelingen med et soveværelse, et badeværelse med gulvvarme og et kontor, som også kan være et walk-in-closet eller et børneværelse. Tilbygningen har et oplagt teeanageværelse med egen indgang og et isoleret udhus med skabe og hylder. Resten af huset indeholder yderligere to værelser, et badeværelse med gulvvarme samt et bryggers ud til baggangen med egen indgang.