Møllegårdsvej 2, Horne, 9850 Hirtshals

STOR FAMILIEVILLA MED FLOT UDSIGT! - NY LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Velkommen til det naturskønne Horne, hvor vi nu kan præsentere denne rummelige udsigtsvilla på Møllegårdsvej. Familien kan flytte ind i en særdeles veldisponeret villa på hele 197 boligkvadratmeter med en helt suveræn udsigt over by, land og Tannisbugt. Lignende sceneri er svær at finde andetsteds - vi byder dig gerne indenfor!

Villaen er opført i 1977 på en særdeles rummelig grund bestående af hele 1.350 kvadratmeter. Ved ankomst til adressen kan familiens transportmidler parkeres i den store indkørsel med dobbelt carport, som har et stort, bagvedliggende udhus. Fra indkørslen er der direkte adgang til den aflukkede, vestvendte gårdhave, som byder på god plads til både potteplanter, liggestole og et spisebord under det overdækkede terrasseafsnit. Her er scenen sat for mange gode udestunder, hvilket også gør sig gældende på den overskuelige græsplæne, der flugter rundt om husets nordlige ende.
Indendøre er boligen ideelt opdelt i soveafdeling og opholdsafdeling, og her kan familien brede sig på i alt fire soveværelser, der alle har god skabsplads. Huset har indgang via entré eller bryggers, hvor sidstnævnte har god plads til søndagens praktiske gøremål. Sideliggende hertil indbyder hjemmets køkken; et dejligt madlavningsrum opført i hvide elementer med rustikke gulvfliser, god bord- og skabsplads samt en opmuret køkken-ø med integreret vinopbevaring. I alrummet kan familien nyde måltiderne til den pragtfulde udsigt over området, og det gæstevenlige spisebord kan med fordel indrettes i stuen, der opvarmes af en centralt placeret brændeovn. Hele huset emmer af en landlig idyl, og her medfølger desuden både et stort badeværelse med kar og brus samt gæstetoilet. Husets veltænkte planløsning åbner for mange spændende indretningsmuligheder, og her vil både parret, børnefamilien og det ældre segment kunne finde sig til rette.

Området er velegnet til mange gode gå- eller løbeture langs de idylliske stikveje, og de yngste familiemedlemmer vil trygt kunne færdes til den nærtliggende skole på egen hånd. Byen er kendt for sin aktive beboerforening og gode sammenhold, og herfra fører Kringelhøjvej direkte til Hirtshals' gode indkøbsmuligheder på under 10 minutter. I sommerperioden byder Hirtshals på gode musik- og kulturarrangementer, og byen indeholder desuden flere gode restauranter og butikker.