Soph Thomsens Gade 5, 9800 Hjørring

Lækker og gennem moderniseret byhus i hjertet af Hjørring - ialt 239 kvm

Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S byder her velkommen til denne stilfulde, renoverede og indflytningsklare murermestervilla i hjertet af Hjørring. Villaen ligger placeret helt centralt med kort gåafstand til butikkerne i midtbyen, skoler, børnepasning, indkøb og lign. Der er ligeledes kort afstand til skøn natur i Hjørring bjerge og Christiansgave Park.

Denne fantastiske murermestervilla er opført i 1927 og råder over i alt 239 m2 veldisponerede kvadratmeter, fordelt på 4 etager, med en velfungerende planløsning. Den er derfor særdeles velegnet til den pladskrævende børnefamilie eller en sammenbragt familie, som her får nogle fantastiske rammer at udfolde sig på. Der blev virkelig kredset om detaljerne da stueplan blev renoveret i 2010, og det ses
tydeligt, at alt er lavet med respekt for husets oprindelige stil, men med et moderne og stilet udtryk. Det røde tegltag er fra 2015.

Moderniseringsgraden er høj og materialevalget yderst elegant, tidsløst og kvalitet ligger også i højsædet. Villaen byder velkommen i en stor lys hall, som giver adgang til både stueplan, kælder, 1. sal og herfra til 2. salen. De fire etager er bundet sammen på en måde, som giver en yderst veldisponeret indretning og sammenhæng.

Stueplan er indrettet med et stilrent køkken/alrum, som ligger i sammenhæng med den store lyse opholdsstue. Køkkenet er fra Invita og fremtræder virkelig lækkert med hvide elementer og hvid corian bordplade. Gulvene i denne del af huset emmer også af kvalitet. Der er valgt Dinesen plankegulve i fyrretræ. Opholdsstuen har et fantastisk lysindfald fra de mange store vinduer og en moderne
vinkelpejs giver en super hyggelig og hjemlig stemning. Denne del af villaen er uden tvivl familiens centrale samlingspunkt. I stuenplan findes også et gæstetoilet og viktuialerum.

Villaens kælder fremtræder, ligesom den øvrige bolig, i rigtig god stand og er særdeles anvendelig. Her findes et stort vaskerum/bryggers, badeværelse samt to rummelige disponible rum, som for nuværende er indrettet som værelser. Det er oplagt at kælderetagen kan indrettes som teenageafdeling med egen indgang.

På 1. salen findes et stort badeværelse med bruseniche, soveværelse med god skabsplads samt 2 værelser. En oprindelig velholdt vindeltrappe fører op til endnu en etage, som f.eks. kan anvendes som kontor og hems. Her er god loftshøjde og et fantastisk lys fra de 5 store velux vinduer.

Fra villaen er der adgang til en lukket, overskuelig have med to skønne fliseterrasser, hvor den ene terrasse er indrettet som et lækkert loungemiljø med en flot stenpejs.