Fynsgade 41, 9870 Sindal

Velindrettet, velbeliggende og spændende 1½-plansvilla i Sindal!

På Fynsgade 41 i Sindal møder I denne velindrettede familievilla, der med en fordelagtig planløsning i form af fem værelser og dejlige opholdsrum er perfekt til den store eller sammenbragte familie. Velkommen til!

I bosætter jer i et børnevenligt område og er placeret favorabelt i forhold til hverdagens gøremål, og inden for en ganske kort radius kan I tilgå skole (til og med 9. klasse), pasningstilbud til de mindste og indkøb. Lokalmiljøet byder videre på gode idrætsfaciliteter, mens togstationen nås på cirka fem minutter på cykel.

Ejendommen fremstår særdeles pæn og velholdt, hvilket blandt andet skyldes løbende vedligeholdelse af boligen. Beboelsesarealet opmåles til 240 kvadratmeter, der udfolder sig over halvanden etage. I stueplanet venter to markante stuer, hvoraf den ene er arrangeret med en stemningsskabende brændeovn, og tilstødende disse har I køkken-alrummet, som prydes af et elegant Kvik-køkken fra 2013. Fronterne er enkle, sorte og Corian bordpladen matcher det lyse klinkegulvs hvide nuance.

Etagen afrundes af et bryggers og et nydeligt badeværelse, der er udstyret med brus, spabad og inventar fra Unoform. Her er endvidere indlagt gulvvarme, hvilket også gælder for køkkenet. På førstesalen har I endnu et badeværelse (med gulvvarme) samt fem værelser til jeres disposition. Værelserne kan I anvende som soveværelser, teenagestuer eller kontorer præcis efter jeres behov og ønsker. De anseelige glaspartier i gavlene sørger for et behageligt lysindfald.

Umiddelbart foran køkken-alrummet råder I over en skøn, solrig terrasse, og den lukkede have er anlagt således, at der er masser af plads til at boldspil og barneleg. Tilsvarende kan et gyngestativ eller en trampolin nemt opstilles. Integreret i boligen er desuden en rummelig carport med tilknyttet redskabsrum og skur.

Bemærk, at der er mulighed for hurtig overtagelse. Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.