Anemonevej 2A, Højene, 9800 Hjørring

Lyst og familievenligt etplanshus for enden af lukket vej i Højene

Er I på udkig efter jeres nye hjem, hvor børnene trygt kan vokse op i rolige omgivelser? Så er dette dejlige etplanshus for enden af en lukket vej i det attraktive Højene værd at kigge nærmere på. Boligen præsenterer sig lyst, og her får I de perfekte rammer om familielivet.

Ejendommen har fået foretaget flere istandsættelser, hvilket omfatter renovering af gulv, loft og el i stuen og gangen i henholdsvis 2014 og 2016. Der er ydermere udskiftet vinduer i hele huset på nær to styk i stuen i perioden 2014-2016, mens der i 2017 blev anlagt en flisegang rundt om huset samt etableret to nye terrasser med udgang fra stue og køkken. Endelig blev loftet efterisoleret i 2019.

Den indvendige bolig er belagt med trægulve, hvor der ikke er klinker. I får et Kvik-køkken hvor den funktionelle U-form bidrager med rigelig opbevaringsplads til køkkenremedierne, mens der også er rum til et spisebord. Arbejdslyset sikres endvidere af loftspots. Lysindfaldet er ligeledes fremragende i den rummelige vinkelstue, hvor I kan indrette jer med et middagsbord såvel som en komfortabel sofagruppe.

Husets ene værelse ligger i åben forbindelse til kontoret, så I har mulighed for enten af opdele rummene med en dør eller rive væggen ned og etablere ét stort værelse. I får yderligere to oplagte børneværelser samt to badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene er tilknyttet kontoret. Afslutningsvis venter et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne.

Udenfor har I fornøjelsen af en nem anlagt have med græsplæne og terrasser, hvor I kan nyde en privat tilværelse takket være den tilbagetrukne beliggenhed. Dertil kommer en garage med en god inddeling, så I også får et værksted og et depotrum.

Fra adressen har I kort afstand til daginstitution, skole, indkøb og sportsfaciliteter.

Kontakt os for en fremvisning.