Skrænten 7, 9800 Hjørring

Dejligt etplansvilla med pool og lukket solgård ved Hjørring Bjerge

Ikke langt fra Hjørring Bjerge møder I denne dejlige etplansvilla, der er moderniseret med et herligt køkken-alrum. Hertil kommer to skønne værelser, og ude vil især børnene elske at hoppe i poolen i den lukkede solgård.

I placerer jer i et roligt kvarter tæt på gode indkøbsmuligheder og med gåafstand til midtbyen. Ligeledes er der under én kilometer til daginstitution, skole og idrætsfaciliteter, hvorfor ugens aktiviteter er nemme at planlægge. Trods nærheden til byen, er der ikke mere end omkring 600 meter til Hjørring Bjerge, som lokker med sin fremragende udsigt og fantastiske natur til gåturene.

Ved ankomst til gulstensejendommen, kan bilen parkeres i den murede garage. Inden døre vil I opleve en lys atmosfære takket være de mange vinduer, og især opholdsstuen imponerer på disse parameter. Gulvet er belagt med trægulv, og så har I udgang til swimmingpoolen.

Fra stuen venter det elegante køkken-alrum med en spiseafdeling ved glaspartierne, så I rigtig kan sidde og nyde udsigten til solgården. Det tosidede køkken har et klassisk udtryk med hvidt interiør. Her får hjemmets kok fine rammer til madlavningen, hvor en smart detalje er den nedsænkede kogesektion med integreret induktionsplade.

I forlængelse af køkkenet ligger et værelse, mens det andet store soveværelse med skabsvæg befinder sig i modsatte ende af hjemmet. Denne afdeling er også indrettet med et bryggers, der har egen indgang samt et badeværelse med gulvvarme og badekar. Velværen forsætter med saunaen og den dertilhørende bruseniche.

Gennem de lune måneder kan I slappe af på liggestolene, mens børnene svømmer i vandet, og senere kan I spille bold på græsplænen i den enkelt anlagte have.

Ønsker I flere informationer? Kontakt os allerede i dag for at få en fremvisning.