Syvspring 9, 9800 Hjørring

Ejendom i ét plan i et roligt villakvarter – spændende muligheder i vente!

Dette murstenshus i ét plan ligger skønt på en lukket vej i et stille og roligt villakvarter i Hjørring. Her får I et hus fra 1975, som fremstår i sin oprindelige stand, hvorfor I kan se frem til at sætte jeres eget præg på drømmehjemmet ved en modernisering af beboelsen.

Inden døre venter der jer mange spændende muligheder, og entréen byder på en fin fordelingsgang, hvorfra husets rum udspringer. I får en lys stue, som kan indrettes med både en spise- og opholdsafdeling, og da der indvendigt er tale om lette skillevægge, er boligen nem at omforme. Derved er der potentiale for at åbne stuen op til køkkenet og på den måde etablere et moderne køkken-alrum, som bidrager med et herligt samlingspunkt for familien.

Der er tre store værelser at fordele jer over, så foruden et soveværelse kan I snildt anrette børneværelser. Som det står nu er badeværelset pænt og funktionelt med både en bruseniche og et badekar, men her kan I selvfølgelig også give jer i kast med de mange forskellige muligheder. Endeligt får I også et bryggers, som kan tilgås fra køkkenet.

Udenfor kan I forvente en god, muret garage og en flisebelagt indkørsel. I får også en solrig have med en hyggelig terrasse, hvor I kan nyde de lune sommertimer. Herude kan I fortsætte de kreative udførelser med en lækker køkkenhave eller andre beplantninger, som værner om jeres ideelle udemiljø.

Fra hoveddøren får I kort afstand til idrætsfaciliteter i form af blandt andet Vandhuset, Hjørring Tennisklub og fodboldklubber. I finder ligeledes daginstitution, skole og indkøb inden for en radius af én kilometer fra adressen.

Hvis I også kan se mulighederne, så ring allerede i dag og book en fremvisning.