Spangkærparken 36, 9800 Hjørring

Superflot og rummelig familievilla

En god beliggenhed i trygge omgivelser med sikker skolevej samt en indretning med tre børneværelser, to badeværelser og en lys og åben opholdsafdeling gør denne etplansvilla helt oplagt til en familie. Læg hertil, at I får et hus fra 2008, der blev gennemrenoveret i 2016, og at der følger en dejlig have og en stor indbygget dobbeltgarage med. Dette er kort sagt en ejendom, der simpelt hen skal ses.

Omgivelserne er også helt i top. Fra den solrige hjørnegrund på et lukket vænge i et børnevenligt kvarter, skal børnene blot over den rolige vej for at være på et stort grønt område. Kvarteret har trygge stier til skole og børnehave, og I kommer nemt ind til byen via indfaldsveje eller ud i landet via motorvejen.

Huset står flot mod vejen i gule sten med træ-alu-vinduer og -døre, og fra dobbeltgaragen er der tørskoet indgang til den lækkert opdaterede bolig, som har Genvex-anlæg, gulvvarme og Swedoor Massiv døre i alle rum.

I får en stor og meget lys stue med et flot lysindfald og nye rustiklofter, der også fortsætter ud i køkken-alrummet, som der er åben forbindelse til. Den nye køkkenindretning omfatter composit bordplader og kvalitetshvidevarer fra Siemens såsom indbygget kaffemaskine og 90 cm induktionskogeplade på køkkenøen, hvor der også er loftemfang. Der er gennemgående klinker fra køkkenet til bryggerset og entréen.

Alle armaturer er fra Grohe, og det gælder således også både i forældreafdelingens store lækre badeværelse med bruser og hjørnespa og i det ligeledes indbydende badeværelse til de tre børneværelser. Der desuden regnbruser med linjeafløb og væghængt toilet på begge badeværelser.

Ude venter der jer en sydvestvendt og afskærmet terrasse, flisegang rundt om huset og en god stor græsplæne med masser af plads til leg. Der er mange flere lækre detaljer ved denne familievilla, som fortjener at blive fremhævet, så kontakt os for en fremvisning, hvor I får det hele med.