Klitvej 5, 9982 Ålbæk

Velindrettet villa tæt på stranden i Ålbæk

Ikke langt fra stranden i Ålbæk møder I dette velindrettede etplanshus på 84 m2 - perfekt til den lille familie eller et godt alternativ som feriebolig. I bliver en del af et roligt og børnevenligt kvarter, hvor skolebørnene ikke får mange minutters spadseretur til Ålbæk Skole, ligesom I bor tæt på daginstitution, indkøbsmuligheder og togafgangene fra Ålbæk Station. Uanset årstiderne er Ålbæk et skønt sted at opholde sig ude i naturen, og her er noget for enhver smag. I kan nyde solen og bølgerne ved strandkanten eller under trækronerne i den nærliggende skov.

Udefra præsenterer etplansvillaen fra 1963 sig ganske indbydende og den sortmalede træbeklædning matcher på fineste vis de hvide døre og vinduesrammer med charmerende skodder. Foran huset finder I en garage malet i samme stil med en hvid port og et tilhørende skur til opbevaring. Indenfor venter jer et indbydende og lyst hjem med plads til familietid og samvær på tværs af afslapning, skolearbejde og madlavning.

I træder ind over dørtærsklen og står i entréen med nyere vaskefaciliteter og god opbevaringsplads. Herfra fortsætter I ind i fordelingsgangen, hvor I møder to ud af boligens tre gode værelser - det sidste værelse er placeret med indgang fra stuen. I finder ligeledes badeværelset med et bruseafsnit og det skønne vinkelformede køkken med rum til al køkkengrejet bag de lyse fronter og nyere hårde hvidevarer. Den rummelige og velindrettede stue gemmer på en hyggelig pilleovn og et dejligt lysindfald takket være de mange vinduespartier. Herinde kan I både indrette jer med et spisebord, sofaarrangement og måske et legehjørne.

Fra stuen har I udgang til den overdækkede og aflukkede fliseterrasse. Her kan I sætte jer med en kop kaffe og nyde roen med udsigt til den grønne have.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning.