Gammel Rønnebjergvej 87, 9760 Vrå

Renoveret villa med stor have ved Poulstrup

Poulstrup er et velfungerende bysamfund, som ligger velplaceret mellem Hjørring og Brønderslev med omtrent en halv times kørsel til Aalborg. Netop nu kan I erhverve jer en flot villa, der i 2007 gennemgik en totalrenovering og siden er vedligeholdt med blandt andet ny solcelle inverter i 2019. Til boligen hører et udhus med værksted og fyrrum.

Ejendommen ligger for enden af en stikvej omgivet af åbne marker, og fortil har man etableret en indbydende gårdsplads med sorte granitskærver samt en carport med nyt tag fra 2020. Der er anlagt terrasser på begge sider af huset, og så har man sørget for, at haven er let at holde med en stor græsplæne.

Ude som inde hersker den landlige idyl, og I kan glæde jer til en lys bolig, hvor man i 2017 har isoleret et loftrum, så det kan bruges til ekstra opbevaring, og senere i 2018 har man også hulmursisoleret. De 139 kvadratmeter bolig fordeler sig over halvandet plan med gennemgående trægulve og varierende klinker. Der er gulvvarme i hele underetagen, og så har huset kombifyr til træpiller og fastbrændsel, brændeovn og solceller.

I stueplan møder I et rummeligt, pænt køkken, som adskilles fra alrummet af en halvmur. Den åbne indretning skaber en dejlig atmosfære, og det hyggelige alrum med udgang til terrassen glider sammen med stuen. Etagen fuldendes af et værelse med fast skabsvæg, et brusebadeværelse samt bryggers, og videre ovenpå finder I yderligere tre værelser, hvoraf det ene også har et skabsmodul med skydelåger.

I kommer til at bo landligt lige uden for byen tæt på en populær og veldrevet friskole samt et børnehus. Her er også et bredt udvalg af fritidsaktiviteter. Indkøbene kan klares i Vrå, der hurtigt nås i bil, og så har I nem adgang til motorvejen, hvilket er ideelt for pendleren.