Palleskærvej 11, 9800 Hjørring

Charmerende murermestervilla midt i byen

Nu kan du blive næste ejer af denne murermestervilla, der byder på plads til børnefamilien og en charmerende atmosfære med fine, originale detaljer. Villaen emmer af hygge, og det samme kan siges om den sydvendte, lukkede have, hvor solrige terrasser danner rammen om gode stunder under åben himmel. Ejendommen er placeret centralt i Hjørring med gåafstand til det hele, og selvom du bor centralt, er vejen stille og fredelig. Velkommen til Palleskærvej 11!

Villaen daterer sig tilbage til år 1919, og udefra skaber det halvvalmede tag og bondehusvinduerne det helt rigtige førstehåndsindtryk. Inden døre fortsætter det gode indtryk gennem boligens to etager, og blandt de charmerende detaljer kan nævnes to stuer en suite med originale plankegulve og loftsrosetter. Fra den ene stue er der direkte adgang til en terrasse samt åben forbindelse til spisekøkkenet.

Stueplanet byder desuden på et bryggers samt et badeværelse, ligesom her er to værelser. Førstesalen rummer et stort soveværelse, og etagen fuldendes af en møblérbar repos og et badeværelse, som er indrettet med bruseniche og hjørnebadekar.

Terrasserne vender mod syd, så her kan sommersolen nydes dagen lang. Den lukkede have er nem at holde, og her har familiens yngste en stor græsplæne at boltre sig på. Slutteligt er her en stor garage med elport.

Fra adressen er der kort gåafstand til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. Ligeledes har du få skridt til smuk natur i Svanelunden og Folkeparken.

Her får du med andre ord en dejlig murermestervilla med masser af charme, solvendt have og en central, men fredelig beliggenhed. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.