Ugiltvej 921, Lørslev, 9800 Hjørring

Flot og multianvendelig ejendom med 1,5 hektar tæt på Hjørring

I dejlige, landlige omgivelser nær Hjørring finder I denne pæne og velholdte ejendom med masser af plads til familielivet. Stuehuset er renoveret i perioden 2004-2007, og derudover får I glæde af tre længer og et maskinhus på 1,5 hektar jord. Velkommen til.

Fra adressen har I det skønneste udsyn over de åbne vidder, hvor end I kigger hen. Samtidig er I tæt på den lille landsby, Lørslev, der er et aktivt lokalsamfund med en friskole, en daginstitution og flere arrangementer i kulturhuset. Der er heller ikke langt til Hjørring med et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, butikker, spisesteder og kulturoplevelser. Ligger arbejdspladsen længere væk, er I hurtigt på motorvejen.

På de 1,5 hektar jord er der mange muligheder, for eksempel kan der anlægges en større køkkenhave ved drivhuset. Haven er meget enkel med en græsplæne, mens den hyggelige gårdhave indbyder til dejlige stunder gennem sommeren. I en af de tre længer er der etableret en stor gildesal fra 2019 med gang, køkken og toilet, mens de andre to byder på en gammel stald og et værksted. Dertil kommer et maskinhus.

Stuehuset er i halvandet plan og har gulvvarme overalt. I kan se frem til et moderne hjem med gode opholdsmiljøer. Hjertet udfolder sig i Designa-køkkenet, hvis hvide, grebsfrie elementer toppes af en bordplade i egetræ. Køkkenet ligger i åben forbindelse med alrummet og stuen, der modtager et skønt lysindfald fra syd. Resten af stueplanet råder over et bryggers og badeværelse med et spa - begge med interiør fra Designa. Etagen afrundes af et værelse. De resterende fire værelser og et gæstetoilet er placeret på første sal.

Kom og oplev dette fantastiske sted.