Jerupvej 420, Mosbjerg, 9870 Sindal

Stor ejendom på dejlig grund i naturskønne Mosbjerg

Dette hjem i naturskønne Mosbjerg byder på mange bonuskvadratmeter, der vil tiltale såvel håndværkeren som mekanikeren og jer med den pladskrævende hobby. Med en lidt over én hektar stor grund er her desuden også fine rammer for mindre dyrehold.

Ejendommen udgøres af et stuehus, en lade, et udhus samt en flot garagebygning.

Sidstnævnte er renoveret i 2022 og er opvarmet. Garagebygningen tæller hele 230 kvadratmeter, og udover selve garagearealet er her et stort, åbent rum, der kan benyttes til talrige formål. I forbindelse med laden er der endvidere opsat en praktisk skibscontainer, som giver ekstra opbevaringsplads til eksempelvis værktøjet.

Samtlige udebygninger er kalket i 2023, mens stuehuset fik malet facaden i 2020. Soklen er malet i 2023, og det samme gælder udestuen.

Stuehusets boligareal lyder på 128 kvadratmeter i stueplan. På nuværende tidspunkt er det blot stueplanet, der benyttes, mens førstesalen står klar til, at I kan sætte jeres eget præg.

Planløsningen inkluderer et soveværelse og et værelse samt et lyst og rummeligt køkken og en opholdsstue. Foruden et badeværelse er her tillige en baggang med vaskemaskine samt en møblerbar entré. Den stemningsfulde stue prydes af dekorative stuklister og en elegant loftroset, og her kan I let indrette jer med det lange spisebord og med en afslappende sofaafdeling. Via dobbeltdøren er der forbindelse til udestuen, hvorfra I har grønt udsyn til haven.

Grunden er anlagt med et frodigt havemiljø og et stort græsareal, og matriklen grænser direkte op til den idylliske Uggerby Å.

Området kendetegnes af smuk natur, og cirka 500 meter fra ejendommen er der etableret shelterplads, hvor man også kan stævne ud i kano. Fra den fredfyldte adresse har I kun få minutter på cykel til den lokale brugs, og Mosbjerg har ligeledes friskole og børnehus.