Depotvej 40, 9981 Jerup

Velindrettet ejendom i naturskønne omgivelser med 8,8 ha - Ingen bopælspligt!

På Depotvej 40 ligger denne fine ejendom. Her får I særdeles rolige omgivelser med langt til naboer og tæt på naturen, der blandt andet byder på daglige besøg af råvildt og krondyr. Grunden er knap ni hektar stor, så her er også gode jagtmuligheder. Huset kan dateres tilbage til 1900, men er løbende istandsat og renoveret, og i 2021 blev tagopbygningen skiftet og isoleret. Boligen sælges som parcelhus og uden bopælspligt.

Indenfor venter jer et hjem på 154 kvadratmeter og fordeler sig på halvandet plan. I stueetagen er et køkken med hvide skabselementer, som er holdt i en landlig stil, samt synlige loftsbjælker, der tilføjer yderligere charme. I åben forbindelse herfra ligger spisestuen med en hyggelig brændeovn i hjørnet.

Dagligstuen er et åbent og lyst rum med højt til loftet. Her finder I endnu en brændeovn samt den flotte, høje terrassedør, som lukker dagslyset ind og giver jer direkte adgang til haven. Der er ligeledes tre fine værelser i stueetagen og et stort badeværelse med bruseniche og spa samt et værksted med mange muligheder.

Førstesalen har endnu et soveværelse, hvorfra der er udgang til den hævede træterrasse, der vender mod syd og giver jer en ugeneret udsigt til naturen i området. Ved siden af ligger endnu et badeværelse med bruseniche.

Udenfor venter jer en fliseterrasse med plads til havemøbler og grill samt en dejlig have med græsplæne, hvilket også gør området nemt at holde pænt, trods den store størrelse.

Ejendommen ligger for sig selv, men er stadig tæt på det meste, I skal bruge. Der er en ridesti uden for grunden, som giver jer adgang til hele Vendsyssel samt få kilometer til indkøbsmuligheder samt til Jerup, hvor der er daginstitution og regionaltog.