Hasselvej 20, Mosbjerg, 9870 Sindal

Velholdt og indbydende liebhaverejendom med plads til dyrehold i Mosbjerg

På en fredelig og naturrig placering i den aktive landsby Mosbjerg venter jer en rummelig liebhaverejendom med en grund på næsten 1,8 hektar. Hjemmet er opført i 2003 med fokus på kvalitetsmaterialer og moderne faciliteter, og I kan derfor se frem til Nilan-genvindingsanlæg, gulvvarme i størstedelen af hjemmet, Siemens-lysstyring, centralstøvsuger og fibernet. I får endda en bolig med et lavt energiforbrug grundet solfangerne, samt Bosch-varmepumpe fra 2020. Hertil hører en opvarmet garagebygning med yderligere muligheder, ligesom I kan have dyrehold på grunden.

Etplansvillaen præsenterer sig flot med en mørk træfacade og elegante udskæringer omkring vinduer og døre. Indenfor gemmer sig en optimal planløsning til familien, og I vil først imponeres over køkken-alrummet med det tilstødende viktualierummet tilbyder praktisk opbevaringsplads. Allerede her pryder det lyse skibsgulv, der går igen i det meste af huset, og det står flot til det tidløse køkken fra 2020. En Quooker samt hvidevarer fra Siemens og Miele letter madlavningen, og det suppleres tilmed af den næsten skjulte loftsemhætte med ekstra sugeevne.

Stuen præsenterer sig rummelig, og sollyset får lov at strømme ind fra syd og vest. Separate værelsesafdelinger er fordelt i hver sin ende af hjemmet med tre værelser og et badeværelse til børnene samt et værelse med eget badeværelse og walk-in-closet til forældrene. Et bryggers runder boligen af.

Udbygningen rummer tre garager med Nassau el-porte, et fyrrum, et værksted og et disponibelt rum foruden et loft.

Udenfor får I fuld værdi af de ugenerede og skønne omgivelser med den vældige have, og særligt den vestvendte, glasafskærmede terrasse bliver et trækplaster.

I har gåafstand til både daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter foruden rekreative områder. Naturrige Tolne Skov er også i nærområdet. I har derudover maks 25 minutters kørsel til Frederikshavn, Hjørring og Hirtshals.