Hæstrupvej 70, Hæstrup, 9800 Hjørring

Nedlagt landbrug med 1,1 ha jord til

Lige syd for Hjørring kan I nu slå jer ned på dette nedlagte landbrug, hvor der medfølger 1,1 ha jord til. Så god plads giver selvfølgelig også masser af muligheder såsom hestehold, ligesom der er skabt gode rammer til den selvstændige håndværker eller rum til pladskrævende hobbies i udbygningerne.

Drej ind på den store gårdsplads, hvor en smuk og velpasset have åbenbarer sig sammen med de velholdte udbygninger med blandt andet garage. Udbygninger og stuehuset er i pæn stand med hvid facade og mørkt tag, så udtrykket er ensartet.

Stuehuset byder på hele 194 m2, som er fordelt over halvandet plan med en klassisk planløsning, hvor førstesalen er indrettet som soveafdeling, mens fællesområderne er placeret i stueplan. De to store stuer er forbundet af franske døre, og de ligger i en vinkel om spisekøkkenet, der emmer af landlig charme. Her er et flot, sandfarvet flisegulv og udskårne køkkenlåger med fine greb.

Derudover byder stueplan på et badeværelse, mens der under skråvæggene på førstesalen gemmer sig fire værelser. Det ene værelse råder over en vestvendt altan, hvor du om sommeren kan gå til ro med udsigt til den orangerøde aftenhimmel over markerne. Reposen har desuden en god størrelse til at indrette et kontor eller måske en børnelounge med plads til sækkestole og playstation.

I Hjørring er der skole, daginstitution og supermarked, og skal I videre ud i landet er der kun lidt over fire kilometer til motorvejen.

Skal dette nedlagte landbrug danne de fine rammer om jeres fremtidige liv? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.