Svanelundsvej 6G, 9800 Hjørring

Eksklusiv lejlighed i et trygt område midt i Hjørring

I det attraktive Svanelunden i Hjørring ligger denne ejendom fra 2016 med tegltag, hvis hvide facade prydes flot af de grønmalede vinduesrammer. Her finder I en utrolig fin lejlighed i stueplan, som kan overtages hurtigt. Boligen gemmer på to værelser, et badeværelse, et køkken i åben forbindelse med stuen samt en entré. Derudover får I en lækker, overdækket terrasse, der munder ud i en sydvendt have. Hele hjemmet er forsynet med gulvvarme og har i øvrigt egen p-plads. Lejligheden egner sig perfekt til seniorerne, der ønsker at bo I et ældrevenligt, naturskønt område i trygge omgivelser.

Hjemmets hjerte finder I i det store køkken-alrum i åben forbindelse til stuen. Her åbenbarer sig et pænt køkken med hvide, grebsfrie elementer og en smuk, lys bordplade. Herfra har I et godt overblik over stuen, som modtager et betagende lysindfald fra det sydvendte vinduesparti samt fra den dobbelte terrassedør.

Videre har I to værelser, hvoraf det ene har indbyggede skabe. Herfra forbindes I til lejlighedens badeværelse, som er udstyret med et væghængt toilet, et praktisk opbevaringsmøbel, en vaskesøjle og en lys bordplade.

Udenfor venter jer en sydvendt, overdækket terrasse og en have, der er omkranset af en hæk og et hegn. I får derfor et ugeneret, solrigt uderum, hvor I kan nyde måltiderne under åben himmel.

Fra denne adresse er I i gåafstand til de daglige indkøb og Hjørring Station, og I kan ligeledes spadsere til Svanelunden, hvor svanerne kan nydes på den fine sø. Derudover kan I let tilgå Sankt Knuds Kilde, som er et fantastisk parkanlæg med både skov, sø og eng, hvor der hvert år bliver afholdt Sankt Hans.