Vestergade 3A, st., 9800 Hjørring

Charmerende 4V herskabslejlighed med egen terrasse

På én af Hjørrings bedste adresser med udsigt til museumshavens træer og Sct. Catharinæ Kirke finder I denne lejlighed. Boligen emmer af sjæl og charme for alle pengene, og den indeholder to stuer en suite, to værelser, et køkken og bad. Hertil kommer en stemningsfuld gårdhave.

Ved ankomst møder I en ejendom fra 1893 med lys facade og hvide sprossevinduer. Sidstnævnte er skiftet mod syd i 2013 og mod nord i 2019. I det hele taget får I glæde af en velfungerende og veldreven ejerforening, der sørger for, at alt er i orden. I råder over to kælderrum, hvoraf det ene er opvarmet.

Bemærk straks atmosfæren, når I træder inden døre, hvor originale detaljer springer i øjnene såsom fyldningsdørene med brede gerigter og det flotte trægulv. Netop disse finesser binder eksempelvis de to stuer sammen, og fra den ene af disse kan I ydermere se frem til udgangen til den solrige terrasse. Indretningen er let at se for sig, for fra begge stuer er der videre adgang til køkkenet. Sidstnævnte er hvidt med en bordplade i trælook og de gængse hårde hvidevarer, mens lejligheden også kommer med vaskemaskine og tørretumbler. Til slut skal I se de to store værelser med garderobeplads samt badeværelset med bruseniche.

Glæd jer til ophold på terrassen, som I kan dekorere med pottede blomster og indrette med havemøbler. Placeringen mod syd sikrer masser af sol, og mod øst bidrager museets bindingsværk med charme. Hertil kommer et fælles gårdmiljø for ejendommen.

Den gamle del af Hjørring byder på smukke syn med bindingsværkshuse, grønne arealer, brostensbelagte gader og den flotte kirke lige i nærheden. I oplever en behagelig ro i nærmiljøet, og samtidig kan I på kort tid gå til byens faciliteter med indkøbsmuligheder, station og mere til.

Bestil en fremvisning allerede nu!