Jerupvej 76, 9870 Sindal

Landejendom med erhvervspotentiale nær Sindal - med 4.4 ha.

Drømmer I om et liv på landet med plads til både familieliv og erhverv? Jerupvej 76 nord for Sindal tilbyder en landejendom, der kombinerer det bedste af landlig idyl med moderne komfort og erhvervsmuligheder.

Med et jord areal på over 4 ha., udlagt som afgræsning, ligger denne ejendom i røde sten fra 1933. Her er 272 kvadratmeter bolig og flere tilbygninger blandt andet 800 kvadratmeter maskinhal, hvoraf en stor del er isoleret og med disponible rum, der kan bruges som kontorer.

Indenfor bydes I velkommen indenfor i et hjem med moderne opdateringer blandt andet Mitsubishi luft-til-vand-varmepumpe. Det indbydende opholdsmiljø rummer køkken og tre hyggelige stuer. Spisestuen har direkte udgang til den store terrasse, der vender mod sydvest. Det praktiske IKEA-køkken blev installeret i 2020. I samme omgang blev bryggerset, spisestuen og badeværelset også renoveret, alt sammen med gulvvarme for ekstra komfort. På første sal finder I en stor, møblerbar repos, der leder videre til tre gode værelser, hvoraf det ene byder på loft til kip. (1. salen trænger til istandsættelse)

Udenfor venter en stor sydvestvendt terrasse og en have og en stor grund, der med sine store træer og let kuperede terræn inviterer til udeliv året rundt. Udebygningerne, herunder stald, udhus, maskinhus, carport og garage, danner rammerne for både opbevaring og erhvervsdrift, hvilket gør denne ejendom til et match for den entreprenante familie. To store gylletanke kan med fordel lejes ud til det nærliggende biogasanlæg.

Med adresse nær Sindal er det let at pendle til Hjørring og Frederikshavn. Indkøb, skole og dagtilbud er at finde i Sindal godt to kilometer væk. Vil I med bussen, stopper den 900 meter fra huset. Området er naturskønt, og der er masser af fritidsaktiviteter såsom svømmehallen nær jer.