Tollestrupvej 175, 9760 Vrå

Dejlig landejendom med plads til hestehold i Tollestrup

Søger I en velindrettet bolig i naturskønne omgivelser? Så skal I vende blikket mod denne landejendom i Tollestrup. Den er løbende renoveret, blandt andet med udskiftning af gulve i køkken og stue i 2020.

Med sine 142 kvadratmeter fordelt på en grund på hele 12.291 kvadratmeter er der god mulighed for jer, der drømmer om mere plads og natur. Her får I også et integreret fyrrum og værksted med port samt udhus med stald og carport.

Indenfor bydes I velkommen i et bryggers med afsætningsplads og indbyggede vaskefaciliteter. Mod vest finder I hjemmets opholdsmiljø med gennemgående gulve. Køkkenet er indrettet med alt, hvad man har brug for, såsom loftemfang, hævet opvaskemaskine og granit bordplader. Køkkenet har også indbygget spiseplads og åben forbindelse til en rummelig, sydvestvendt stue med dobbelte døre mod terrassen.

I hjemmets anden fløj er en fordelingsgang, der leder videre til fire store, lyse værelser samt et badeværelse med masser af skabsplads, væghængt toilet og en muret bruseniche.

Grunden er omkranset af træer, og en birkeallé fører jer til ejendommen. En frugthave lover høst af egen frugt, og foran huset venter en hækafskærmet terrasse og have, mens de gode folde og udhuse, tilføjer værdi for jer med interesse for dyr eller hobbyer, der kræver plads.

Fra adressen kan I udforske alle herlighederne ved livet på landet midt i den skønne natur. I får Poulstrup, under fire kilometer væk, som byder både på friskole, dagsinstitution og idrætshal. Alle hverdagens nødvendigheder finder i ved Vrå, som kun er ti minutter væk i bil.