Astrupvej 561, 9800 Hjørring

Sjældent udbudt natur-/jagtejendom på 13,7 ha og med lækkert stuehus opført i 2013

Drømmer I om at være helt tæt på den skønneste natur og samtidig have kort afstand til hverdagens behov? Så bør I kigge nærmere på denne helt unikke ejendom som ligger ved Astrup og er nabo til Bøgsted plantage. Ejendommen ligger blot ti minutters kørsel fra Hjørring, og foruden flotte, naturrige omgivelser, 13,7 ha jordtilliggende, så byder boligen på masser af plads til familien såvel inde som ude.

Her er tale om en fantastisk liebhaverejendom, hvor det grundmurede stuehus er opført af sælgerne i 2013 med minimalt vedligehold, og som samtidig er fremtidssikret med både jordvarmeanlæg og nyt solcelleanlæg, der sørger for et lavt energiforbrug. Inden døre kan I glæde jer til en spændende planløsning med lys og luftig atmosfære takket være lofthøjden, de store rum og velplacerede vinduer, der giver et behageligt lysindfald.

Boligens hjerte består af et åbent opholdsmiljø med stue og køkken-alrum i et, hvor familien kan samles. Køkkenet fra INVITA rummer rigelig opbevaring til køkkenremedierne bag de valnøddefarvede låger, og i forlængelse af køkkenet finder I et praktisk viktualie/vinrum.

Den velindrettede planløsning giver mulighed for separat børne- og voksenafdeling i hver sin ende af boligen. De to børneværelser deles om et badeværelse, mens soveværelset har eget bad. Det sidste værelse tilgås fra bryggerset og kan passende indrettes som hjemmekontor.

Udelivet får fortrinlige betingelser på de solrige terrasser, hvor I kan nyde mange soltimer, mens I skuer ud over det kuperede landskab med vekslende beplantninger, remiser, egen sø og det helt specielle set-up med Bøgsted Plantage som nærmeste nabo. Ejendommens jordtilliggende på over 13,7 ha byder bl.a. på en fantastisk natur og et rigt dyreliv. Til ejendommen hører der også en staklade samt udbygning med multirum/gildesal og værksted.

Nærmiljøet giver jer masser af natur med blandt andet Bøgsted Plantage og Østerskov. Cyklen bringer jer på ingen tid til Astrup, hvor I har både daginstitution, skole og idrætshal. Der er heller ikke langt til hverken indkøb eller motorvejen.