Bøgstedvej 359, 9800 Hjørring

Her er der tale om en charmerende skoveejendom med stort gulstens 1-planshus fra fra 1973 beliggende nord for Astrup.

På adressen får I højt til himlen og godt med albuerum og ejendommen ligger ugeneret i grønne skovklædte omgivelser med bla. 2 flotte søer i baghaven.

Jord arealet lyder på omkring 11,1 ha., med et væld af dyreliv og er et paradis for naturelskeren. Her kan man opleve alt fra fuglesang til vildt, der strejfer frit omkring. Denne naturskønnne beliggenhed giver mulighed for at leve i harmoni med naturen og nyde dens skønhed hver eneste dag.

Indenfor byder ejendommen blandt andet på fem fine værelser, der giver masser af plads til både familien og gæster. I får også to store separate stuer, som giver gode og spændende indretningsmuligheder.Boligen rummer også et køkken med plads til spisesektion og her har I også adgang til et stort praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter endvidere finder I også et badeværelse med bruseniche og badekar samt et gæstetoilet.

Til ejendommen er der et stort maskinhus med stål spær med flere anvendelsesmuligheder.

I bosætter jer i nær hyggelige Astrup en kort køretur fra Hjørring. Fra adressen har I nærhed til både daginstitution og en velfungerende privatskole, og derudover er der ikke langt til Hirtshalsmotorvejen eller Hjørring som byder på alle hverdagens nødvendigheder.