Svenstrupvej 520, 9830 Tårs

Stemningsfuld landejendom omkranset af skov på Jyske Ås

På det næsthøjeste punkt i det naturskønne landskab på højdedraget Jyske Ås i Vendsyssel ligger denne indbydende landejendom og emmer af en idyllisk atmosfære. Det store, stråtækte stuehus er flot velholdt og fuldkommen indflytningsklart, og hertil hører gode udbygninger med rum til pladskrævende hobbyer, husdyr og erhverv.

Ejendommen er placeret blandt marker og skov på Jyske Ås, og den omtrent 5,7 hektar store grund er således også præget af skovbevokset natur såvel som græsmarker. Sammen med udbygninger, der inkluderer to store haller, hvoraf én er udvidet med en løsdriftsstald, er der ideelle betingelser for at holde heste på matriklen eller som perfekte rammer til den selvstændige håndværker.

Stuehuset fra 1890 præsenterer sig flot og ualmindeligt charmerende med sin gule facade, hvide sprossevinduer og stråtag med kviste. Stråtaget er endvidere lagt med undertag af gips for brandsikring. I 2020 fik sælger installeret en luft-til-vand-varmepumpe fra DVI, og i samme år blev værkstedet udvidet, og el-installationerne her blev udskiftet.

Stuehusets 287 etagekvadratmeter fordeler sig på en toetagers længe, hvor garagen er integreret. Gennemgående lysindfald og originale detaljer bidrager til den behagelige atmosfære, og i køkken-alrummet, som udgør boligens primære opholdsrum, ses diagonale gulvklinker og tværgående loftsbjælker. Der er åben forbindelse til køkkenet, som er fra Invita og matcher ejendommens æstetik til fulde.

Dernæst rummer stueetagen et badeværelse, et gennemgangsværelse og et bryggers. På førstesalen finder I dagligstuen på reposen foruden fire værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til yderligere et badeværelse.

Kombinationen af frilandet, den kuperede natur i nærområdet og den korte afstand til alle hverdagens fornødenheder i Tårs gør også beliggenheden til noget helt særligt.