Burskovvej 50, 9870 Sindal

Flot landejendom i naturskønne omgivelser ­– perfekt til hestehold

En stor og dejlig bolig, talrige hobbykvadratmeter og fantastiske faciliteter for hestehold - dette er kort fortalt, hvad I kan se frem til, hvis denne landejendom nær Sindal bliver jeres nye hjem. Ejendommen udgøres af et stuehus på 212 kvadratmeter, og hertil følger flere gode udbygninger, der kan benyttes til alskens formål.

Sidstnævnte inkluderer både et maskinhus, et værksted og en garage samt en lade og to sammenhængende staldarealer. Disse er indrettet med fire hestebokse, en ponyboks og to vandspiltov, og der er også opbevaringsplads til hø samt direkte udgang til ejendommens hestefold.

Foruden folden udgøres de 5,4 hektar jord af en skøn eng, et skovområde, græsarealer og en lille sø. Bemærk også den charmerende gårdsplads og det hyggelige terrassemiljø ved huset.

Stuehuset er opført i halvandet plan, og boligen fremstår lys og venlig med hvide vægge, pæne gulve og velholdt inventar.

Stueplanet er indrettet med et rummeligt spisekøkken og en opholdsstue med brændeovn. Begge rum får et naturligt lysindfald fra både øst og vest, og her er tillige fin udsigt over markerne. Det hvide køkken er udført med klassiske Svane-elementer, der har fyldninger og runde greb, og her er desuden praktisk flisegulv med gulvvarme.

Etagen indeholder endvidere to værelser, et badeværelse og en entré samt en baggang med vaskefaciliteter. Badeværelset har bruseniche og spabadekar, og også her er der behagelig varme i gulvet.

På førstesalen er der yderligere tre værelser. Alle værelserne er samlet omkring en stor repos, der eksempelvis kan benyttes som et ekstra opholdsrum for børnene.

Ejendommen ligger i fredfyldte, grønne omgivelser nær den smukke Børglum Klosterskov. Fra adressen har I cirka syv kilometer til både Sindal og Lendum, hvor I finder skole, dagtilbud, sportshal og indkøbsmuligheder.