Bredgade 170, 9830 Tårs

Stor, flot landejendom med 3,3 hektar ved bygrænsen til Tårs

Med udsigt til et kuperet marklandskab kan I se frem til flotte naturomgivelser med denne unikke beliggenhed lige ved bygrænsen til Tårs. Landejendommen fremstår gennemmoderniseret og har masser af plads med 205 m2 bolig. Hertil kommer 3,3 ha jord, en dejlig dobbeltgarage og i den staldbygning er der perfekte rammer til gildesal, aktivitetsrum/værksted og lager mm. Har du grønne fingre, så kan du boltre dig med en frugtplantage en vidunderlig have med terrasser og et fantastisk orangeri.

Selvom smuk natur kendetegner jeres omgivelser har I alligevel blot omkring en kilometer til skole, børnehave, idrætshal og indkøbsmuligheder i Tårs. Skal I på motorvejen, finder I den efter fem kilometer, og i bil ankommer I efter et kvarter og en halv times tid til henholdsvis Hjørring mod vest og Aalborg mod syd.

Alt efter årstid kan I gå på rov i frugtplantagen med æbler, pære, kirsebær, stikkelsbær og ribs. Gårdspladsen er asfalteret, mens der er lagt belægningssten hele vejen rundt om bygningerne. Haven er nydeligt anlagt med forskellig beplantning, højbede og terrasser. Ved den overdækkede terrasse fra 2021 har I også et fint redskabsskur. Endelig er der installeret helt nyt Woody Plus fuldautomatisk træpillefyr, der kan styres via en app, ligesom der er forberedt til jordvarme og etableret regnvandsanlæg.

Fra dobbeltgaragen er der direkte adgang til staldbygningen, som er renoveret i 2018 og fik netpuds i 2020. Alt efter behov kan bygningen anvendes som stald, værksted eller gildesal. Der er desuden indgang til fyrrummet og bryggerset med viktualierum. Videre møder I et værelse og et flot badeværelse, mens der er åben forbindelse mellem stuen og køkken-alrummet. Karnappen og de mange vinduespartier lader dagslyset flugte på tværs i det store opholdsmiljø med udgang til Vica-orangeriet fra 2017, som forlænger sæsonen fra forår til efterår. Som bonus har hele stueplanet gulvvarme. På første sal har sælger netop lavet et sprit nyt lækkert badeværelse i tilknytning til soveværelset. Herudover byder 1. salen på 2 rummelige værelser, der ligger ud til en repos (perfekt til børnelounge), hvorfra I kan træde ud på altanen med en skøn udsigt.