Borupvej 71, Borup, 9760 Vrå

Flot moderniseret landejendom med plads til f.eks. dyrehold eller erhvervsdrift i Vrå

I rolige omgivelser med udsigt over marklandskabet ligger denne smukke landejendom på Borupvej 71 i udkanten af Vrå. Stuehuset fremstår yderst velholdt med sine gule facader og hvide vinduer, og indenfor får I 214 veludnyttede kvadratmeter fordelt over halvandet plan med flere lyse opholdsrum, to badeværelser, tre værelser og et bryggers. I de tilstødende bygninger er der både garage, skur, lader og et væld af disponible rum, der åbner op for spændende muligheder for dyrehold, erhvervsdrift eller dyrkning af den pladskrævende hobby. Hertil hører en gammel have med solrige opholdsmiljøer og knap tre hektar grund.

Familiesamværet får gode vilkår i de tre stuer en suite, hvor lyset strømmer ind på det flotte egetræsgulv, der er lagt så sent som i 2021. Fra spisestuen leder en charmerende, buet døråbning ind til det stilrene Svane-lamelkøkken fra 2019, og stueplan afrundes af et pænt badeværelse med brus og et bryggers.

Førstesalen råder over en møblerbar repos med kig til fritlagte loftsbjælker og videre indgang til hjemmets tre værelser samt endnu et badeværelse med brus og elegant Svane-møblement, der matcher køkkenet.

Sommerhalvåret vil uden tvivl blive brugt i den skønne have, som rummer masser af solrige terrasser, et udekøkken til grillaftenerne, store græsarealer med plads til boldspil og et væld af skyggegivende træer og fine bede at indrette hyggekroge blandt.

I Vrå får I en behagelig balance mellem landlig idyl og bylivets bekvemmeligheder. Inden for en radius af blot to kilometer finder I både pasningstilbud, Vrå Skole, indkøbsmuligheder, toget på Vrå Station og alsidige sportsfaciliteter, der i 2026 også kommer til at inkludere en svømmehal. Pendleren kan desuden se frem til hurtig tilkobling til motorvejen mod Aalborg, Hjørring og Brønderslev.

Kontakt os for fremvisning.