Gunderupvej 39, Gunderup, 9760 Vrå

Stor og multianvendelig landejendom i Gunderup nær Vrå

På Gunderupvej 39 i Gunderup kan I få enorme mængder af plads. Her finder I nemlig en landejendom fra 1860, der er placeret på en 3,7 ha stor grund. Boligen præsenterer sig flot med sort tegltag fra 2005, og gemmer indenfor på 288 m2, hvor førstesalen er etableret i 2005. Den fine planløsning rummer et køkken-alrum, en stue, to badeværelser, et bryggers og hele 6 værelser. Læg dertil en stor lade med elport, stålspær og støbt gulv, et isoleret værksted, garage med 2 elporte samt en betagende have.

Et af de første rum I ser er et charmerende vinkelkøkken, der er opført med en køkkenø. Herfra har I et kig til spiseafdeling, hvorfra I er tæt forbundet med stuen. På vejen møder I en hyggelig brændeovn, der sammen med de synlige loftbjælker tilfører hjemmet en behagelig stemning.

Videre har I et funktionelt bryggers, et indbydende flisebadeværelse med badekar og gulvvarme samt to af hjemmets seks værelser.

Førstesalen byder på fire værelser, der alle er forsynet med ovenlysvinduer, og hvoraf de to har et indbygget skab. Derudover får I et dejligt opholdsmiljø. Førstesalen fuldendes af et fint badeværelse, og hele etagen har gennemgående gulve og lofter, hvilket gør det muligt at ændre på indretningen.

Glæd jer til en skøn have, hvor både frugttræer, frugtbuske og smukke georginer gør deres indtræden. I bliver ført op til ejendommen af en allé, hvor I bliver budt velkommen af en stor rhododendronbusk, og ydermere finder I et drivhus og en køkkenhave. Derudover er der rigeligt med plads til opsætning af trampolin, pool og fællesaktiviteter.

Bag rattet tager det blot fem minutter til daginstitution, indkøb og skole, og I er tæt forbundet med både Hjørring og Vrå. Derudover tilgår i motorvejen efter få minutter.

Bemærk: Solcelleanlæg fra 2012.