Europavej 23, Tuen, 9881 Bindslev

"Lunden" naturskøn og moderniseret landejendom nær Tversted - med 6,2 hektar

Ikke langt fra dejlige Tversted ligger denne moderniserede landejendom med en omtrent 6 ha stor grund. Ejendommen er løbende opdateret over de seneste fem år og fremstår med flotte, funktionelle løsninger. Det flotte stuehus har gulvvarme og centralstøvsuger i alle rum og indeholder et køkken, en stue, tre værelser, et kontor, to badeværelser og et bryggers. Udendørs venter en stor naturgrund med mulighed for jagt, hvor rå- samt kronvildt besøger ejendommen. Er du interesseret i hestehold er der ligeledes gode rammer til sommerfold hvor man endvidere har nem adgang til riderute (se naturstyrelsens hjemmeside på følgende link: naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/aktiviteter/ridning/. Udendørs venter der desuden også en tagterrasse på udhuset.

Stuen og køkkenet smelter sammen og skaber et rummeligt opholdsmiljø. Det hvide, stilrene køkken med detaljer som f.eks. vandhane med kogende vand er installeret i 2020, og køkkenhalvøen markerer overgangen til det oplagte spiseområde, hvor I finder et lækkert vinrum. Vinrummet er indrettet med lys, dør med thermoglas og plads til langt over 200 flasker. Videre er der i stueafdelingen rigeligt kvadratmeter til at indrette et blødt hjørne.

Værelserne fordeler sig således, at de to ligger side om side og udgør en oplagt børneafdeling, mens det tredje ligger afsides og er en nydelig forældresuite med walk-in-afdeling og eget badeværelse. Badeværelset har separat bruseniche med to regnbrusere samt to håndvaske. Det andet badeværelse ligger nær de to værelser, og har separat bruseniche med regnbruser. Elementerne på de to badeværelser matcher hinanden og skaber en rød tråd i indretningen, som man også ser i bryggerset, der står med elementer magen til køkkenets.

Fra stuen er der dør til den sydvendte terrasse med udkig til de naturskønne omgivelser. I skal også se tagterrassen på udhuset, som har sol på hele dagen, flot udsigt over grunden og en hyggelig hems hvor der er plads til afslapning. Her er tilmed installeret lys og stikkontakter. Udhuset nedenunder kan anvendes til f.eks. værksted eller opbevaring.

I bosætter jer naturskønt med højt til himlen. Indkøbsmuligheder, daginstitution, Bindslev Skole, idrætsfaciliteter og Tversted strand findes i en radius af syv-ni kilometer.