Bakkevej 235, Tolne, 9870 Sindal

Naturpark Tolne - uforstyrret naturejendom i smukt kuperet terræn - ingen bopælspligt!

Hvis I drømmer om at bo fuldstændig uforstyrret i Tolne Naturpark og omgivet af et sandt overflødighedshorn af varieret natur og op til de store skovarealer i Tolne Skov, så er dette jeres drømmeejendom. En sjælden udbudt ejendom som ligger højt placeret på bakkerne i et gammelt morænelandskab, og derfor er her en uforlignelig panoramaudsigt over naturen og havet/kyststrækningen fra Skagen til Frederikshavn. Variationen på jordens bonitet rundt på ejendommen giver desuden et fantastisk afvekslende planteliv, som er hjemsted for et væld af forskellige dyrearter - et rent paradis for jægeren eller naturelskeren.

Ejendommen, der er beliggende i Tolne Naturpark, er på næsten 21 hektar, som byder på kuperet naturlandskab med blandet og varieret skov med lysninger samt friarealer. Her er masser af skjul, læ og naturlige fødekilder, så her holder en fast bestand af kronhjorte, dådyr og råvildt gerne til. Søen på ejendommen tiltrækker også masser af fuglevildt samt ænder, så her er optimale muligheder for at drive jagt eller bare nyde naturen gennem kikkerten. Bemærk at sælger i 2023 med Hededanmark's hjælp har gennemført en beplantningsplan og tilplantet med 20.000 nye træer på en del af arealet.

I sælgers ejertid er ejendommen blevet gennemgribende istandsat, og boligens 338 m2 er lyse og rummelige. Tre værelser, to badeværelser og store opholdsrum giver plads til børnefamilien. I stueplan får husets kok glæde af et nydeligt HTH-køkken med hårde hvidevarer fra Miele, og på førstesalen findes desuden et tekøkken.

Den store stue på førstesalen har desuden adgang til en overdækket terrasse samt 2 åbne terrasser, hvorfra du har frit udsyn til stjernehimlen, den uspolerede natur samt havets vandspejl, hvor lysene fra skibsfarten blinker i det fjerne. Ved stuehuset findes desuden et nyere maskinhus på 54 m2.

Skole, indkøb og hverdagens andre nødvendigheder er kun en kort køretur væk. Endvidere korte afstande til Skagen, golfbaner og flere af Vendsyssels flotte strande.

Ejendommen er omlagt til skovejendom (fredskov), hvilket indebærer at den kan ejes helt uden bopælspligt. Kontakt os for mere information.