Knoldebækvej 12, Skallerup, 9800 Hjørring

Charmerende sommerhus med havkig

Velkommen til Knoldebækvej 12 i Skallerup Klit få hundrede meter fra Vesterhavet og i nærheden af Skallerup Seaside Resort. Her finder I et stemningsfuldt sommerhus på 67 kvm bygget af Høm Huse, som får selskab af et brugbart anneks på 14 kvm og et udhus med carport.

Grunden er på 1.314 kvm, der består af flere opholdsmiljøer. Omkring store dele af sommerhuset er der anlagt en træterrasse, som orienterer sig godt i forhold til solen og tilmed byder på overdækkede områder. I får også en plan græsplæne og en skøn, vild beplantning. I det fjerne, kan I skimte havet.

Det velholdte sommerhus centrerer sig omkring fællesarealet, hvor køkken og stue er forenet. Køkkenet fra HTH er indrettet i et U med hvide elementer, der har fyldninger i fronterne. I modsatte retning ligger stuen, og hele herligheden har en skøn atmosfære takket være brændeovnen, det kipførte loft og de mange trædetaljer. Væggene er i øvrigt behandlet med vedligeholdelsesfri skibslak. Sommerhuset indeholder også tre værelser, et depotrum og et badeværelse med brus og gulvvarme. Bemærk også annekset med et stort rum og det tilstødende toilet.

Jeres kommende ferieadresse ligger på en hjørnegrund i Skallerup Klit, hvor I omgiver jer med rolige naboer, og vejene bliver ryddet om vinteren. Fra matriklen er der få minutters gang til Vesterhavet, der giver feriedagene skønne vilkår. Indkøbene kan gøres i cykelafstand, og I kan ligeledes tage cyklen til Skallerup Seaside Resort med aktiviteter for hele familien såsom badeland, wellness og spiseoplevelser.

Er I interesserede i sommerhuset? Book en fremvisning allerede i dag.