Storkedalen 7, Furreby, 9480 Løkken

Veludnyttet sommerhus i 1. klitrække med panoramaudsigt over Vesterhavet

Havudsigt i 1. klitrække i Løkken Nord.

Fra blikstille hav til skrappe bølger - fra blåt til gråt - og året rundt med mulighed for de smukkeste solnedgange. Her er tale om ægte liebhaveri med en skøn udsigt og hyggelig stemning i lys og let badehusstil.

Fritidshuset er opført i 2010 og har et boligareal på 44 m² beliggende højt i klitten med flot udsigt over Vesterhavet og det flotte kuperede klitområde. Herudover er der en terrasse yderst på klitten, hvor der kan nydes et glas rosévin til solnedgang efter aftendukkerten, og kaffe til morgensolen.

Huset indeholder dejlig opholdsstue med loft til kip og udsigt til Vesterhavet samt hyggelig hems ved køkkenet. Hyggeligt lyst køkken med opvaskemaskine i åben forbindelse med opholdsstuen. Værelse med dobbeltseng samt endnu et værelse med dobbeltseng. Badeværelset har hvide klinker med bruseniche, toilet og håndvask samt vaskemaskine. En af de helt sjældne placeringer med unik havudsigt.

Huset rummer tillige et godt udlejningspotentiale. Der er ny varmepumpe fra 2022 og du skal ikke huske at lukke for vandet om vinteren, da der er automatisk lås. Udendørshanen har både varmt og koldt vand.

Der er ingen billeder, som kan beskrive stemningen i huset eller dette område i de fredede klitter - det skal opleves.

DanCenter skønner en lejeindtægt på kr. 123.500 ved 25 ugers udlejning pr. år