Bakkerenden 2, Lønstrup, 9800 Hjørring

Havudsigt fra hele grunden - dejligt sommerhus i Lønstrup

Hvad er ferie i din verden? Er det at smide fiskesnøren i vandet? At slå smut med børnene eller børnebørnene i vandkanten? Eller måske er det brætspil i brændeovnens skær, mens vinden rusker udenfor vinduet og skaber et oprørt hav i blygrå nuancer? Uanset svaret får du muligheden, hvis du bliver den næste ejer af dette skønne fritidshus, som har havudsigt fra hele grunden.

Huset ligger i anden række til vandet i et sommerhusområde ved det gamle fiskerleje Lønstrup, som er omgivet af unik natur med varieret landskaber og stejle sand- og lerklitter. Selve byen byder på et væld af kunsthåndværkere og gallerier med blandt andet glaspustere, keramikere, smykkekunstnere og kunstmalere. Dertil kommer en del specialbutikker samt cafeer og restauranter.

Selve fritidshuset ligger dejligt ugeneret for enden af en let bugtende stikvej. Her ånder det fred og ro, og da huset ligger højt i landskabet, er her en helt fænomenal udsigt over bakkerne, de fine nabohuse og ikke mindst havet mod vest. Inde fra selve huset danner denne udsigt ligeledes en malerisk baggrund for de lyse og venlige rum.

Boligarealet er på 62 m2, som er fordelt på en stue med integreret køkken, tre soveværelser og et badeværelse. Huset er meget velholdt og har et lyst og moderne inventar, og til ejendommen hører også en lukket garage. Det er i øjeblikket lejet ud gennem Sol & Strand med en lejeindtægt på cirka 60.000 - 65.000 kroner om året.

Kort sagt et dejligt udsigtshus nær strand og enestående natur. Ring og bestil en fremvisning, hvis du vil opleve det hele i virkeligheden.