Kragevej 41, Tornby, 9850 Hirtshals

Udsigtsgrund og sommerhus med havudsigt samt helt igennem unik beliggenhed!

Nu kan du blive den næste ejer af dette sommerhus, der ligger naturskønt placeret i et kuperet klitlandskab midt mellem Hirtshals og Tornby. Her er du omgivet af noget af den allerflotteste natur, som toppen af Danmark kan byde på, og det hele kan nydes fra huset, terrasserne og grunden - både den høje himmel samt udsigten til klitterne og Jammerbugtens brusende bølger. Tilmed er der nem adgang til indkøbsmuligheder og familievenlige ferieaktiviteter som minigolf og "Nordsøen Oceanarium - Nordeuropas største akvarium".

Huset rummer 62 veldisponerede kvadratmeter iét plan. I den ene ende ligger to regulære værelser samt et badeværelse med bruseniche, mens der i den anden er et separat gæsteværelse. Med træbeklædte gulve, vægge og lofter emmer huset af den helt rigtige sommerhuscharme, og dette opleves især i opholdsområdet, hvor køkken og stue ligger i åben forbindelse. Træloft til kip med synlige bjælker skaber en hyggelig atmosfære, mens de store syd- og vestvendte vinduespartier bader rummet i naturligt lys og giver en pragtfuld panoramaudsigt til naturen og havet - et skønt bagtæppe til gode middage og hyggelige aftener, mens ilden knitrer i brændeovnen.

Når solen kaster sit skin over Vendsyssel, er det oplagt at servere måltider og forfriskninger under åben himmel. Rundt om huset smyger sig et terrassemiljø med gårdhave, overdækning og gode lækroge. Nyd morgenkaffen i den østvendte gårdhave ved garagen og annekset. Træk med solen rundt om huset i løbet af dagen, mens rådyr, harer og fasaner lægger vejen forbi naturgrunden. Nyd synet af den lille bæk og havslugten, der bugter sig vestpå hen forbi en historisk skudehandlergård, mens den synkende sol spejler sig orangerødt i havet og til sidst lader de glimtende stjerner tage over på himmelhvælvet.

I gamle dage stævnede sand- og baggeskuder læsset med smør, korn og mel ud fra stranden med kurs mod Norges kyster, hvorefter de vendte hjem igen med tømmer og metal. I dag hører skudehandelen dog historiebøgerne til, og i stedet kan du nyde de hvide, kilometerlange strande med det fineste sand og det klareste vand, som på stille sommerdage frister til en dukkert.

Her får du med andre ord et hyggeligt sommerhus i naturskønne omgivelser og med en pragtfuld panoramaudsigt til havet.