Bakkevej 1, Stenvad, 9760 Vrå

Stor, multianvendelig landejendom ved Vrå

Nu har I muligheden for at erhverve jer en spændende, multianvendelig landejendom i naturskønne omgivelser i Vrå. På Bakkevej 1 ligger denne store, hyggelige gård med et hav af anvendelsesmuligheder og de helt perfekte rammer for en døgninstitution såvel som liberalt erhverv og meget mere. Med omkringliggende marker byder stedet på en stoisk fred og ro, hvor skuldrene kan sænkes.

Gården består af hovedhuset, laderne og to mindre, separate boligenheder, som har potentiale for at blive anvendt til en masse forskelligt. Senest har stedet været brugt til botilbud og opholdssted. En alternativ anvendelse af bygningerne kunne være liberalt erhverv eller udlejning af de separate huse via Airbnb - med andre ord er mulighederne uendeligt mange. Der er indlagt fibernet i alle bygninger, og der er både etableret kontorfaciliteter, aktivitetsrum og værksteder derude.

Både laderne og den anseelige grund giver plads og frihed til leg og sjove aktiviteter, og det er tilmed oplagt at have mindre dyr såsom kaniner, får, kælegrise eller lignende.

Selve hovedhuset er opført i 1860 og fremstår pænt og velholdt. Det fordeler sig over halvandet plan, og i stueplan er der indrettet med to køkkener, to stuer, tre badeværelser og seks værelser. Førstesalen er todelt og består i alt af fem værelser, en stue og et toilet.

Adressen ligger i skønne, landlige omgivelser bare to kilometer fra indkøbsmuligheder i Vrå, hvor der også er skole, idrætscenter og offentlig transport fra Vrå Station.

Dette er alt i alt en ejendom, der indbyder til et aktivt liv på landet. Ring for at høre nærmere eller for at bestille en fremvisning.