Hegnet 1, Lørslev, 9800 Hjørring

Charmerende villa med flot udsigt i Lørslev

I den velfungerende by Lørslev otte kilometer sydøst for Hjørring ligger denne dejlige villa i to etager, som nu kan danne rammen om jeres familieliv. Huset fra 2008 kombinerer på fornem vis charmerende detaljer med komfortable løsninger og en veldisponeret planløsning med god plads til hele familien. I kan blandt andet se frem til stue og køkken-alrum i forbindelse med hinanden, hele fem værelser og to badeværelser. Glæd jer også til haven og den skønne udsigt.

I bosætter jer i den lille by Lørslev, hvor der er gåafstand til friskolen og flere forskellige pasningstilbud til de yngste. På tre minutter kan I også spadsere til det nærmeste busstoppested, og så bringer bilen jer hurtigt til indkøb i Tårs. Otte kilometer væk ligger Hjørring med gode shoppingmuligheder og spisesteder.

Ved ankomst møder I villaen, som er stemningsfyldt opført med en mørkegrå træfacade, der prydes af hvidsprossede vinduer. Bilen kan parkeres i den store garage, inden I begiver jer indenfor via det unikke, overdækkede indgangsparti.

Køkken-alrummet og stuen udgør to åbne og lyse opholdsrum for familien, der kan samles i stuens bløde møbler og glæde sig til madlavningen i køkkenet med amerikanerkøleskab og ovn i en behagelig arbejdshøjde. Fra køkkenet er der adgang til det praktiske bryggers, og i stueplan venter yderligere to værelser og et badeværelse med brus. Førstesalen byder på en dejlig soveafdeling med tre rummelige værelser, et badeværelse og en møblerbar repos. Heroppe kan I også nyde kigget til den kønne udsigt med skov og marker.

Den store have er anlagt med græsplæne, små træer og blomsterbuske, mens I også kan glæde jer til at indtage de solrige terrasser om sommeren. Som en ekstra bonus er der ydermere et godt opvarmet værksted med god plads alle byggeprojekterne.