Skydebanevej 5, 9800 Hjørring

Flot, klassisk murermestervilla i Hjørring

På den attraktive adresse Skydebanevej 5 i Hjørring ligger denne smukke murermestervilla, der nu kan blive jeres. Boligen er løbende istandsat med respekt for huset oprindelige stil og generelt godt vedligeholdt, ligesom I her får flere flotte detaljer som originale plankegulve, stuklofter og rosetter. Velkommen til.

I bosætter jer på en rolig villavej nær grønne områder og alle hverdagens gøremål. I en radius af cirka 200 meter kommer I til Sct. Knuds Kilde, ligesom både skole, pasningstilbud, Kvægtorvet Station og indkøbsmuligheder findes i en radius af 900 meter. I kan desuden også gå til bymidten med spisesteder og butikker.

Ejendommen præsenterer sig med med lysegrå facade, der komplementeres af vinduesrammer i hvid, og rødt tegltag. Til huset hører en garage som har et udhus og et brændeskur i forlængelse. Efter bilen er parkeret, bevæger I jer indenfor, hvor der venter jer 195 velindrettede etagemeter fordelt over kælder, stueplan og første sal. Stueetagen byder på et køkken, to stuer en suite samt et badeværelse med gulvvarme og nedsænket bruseniche, som samtidig kan bruges som badekar. Køkkenet fremtræder elegant med hvide elementer, der toppes af en bordplade i nyatoh, og ved kogepladen er der granit. Stuerne indrettes med henholdsvis spisebordet og sofagruppen, og så kan I herinde glæde jer over et dejligt lysindfald. Fra den lyse gang, som har et skønt lysindfald, er der trappeløb op til førstesalen som inkluderer værelser, der alle har en fornuftig størrelse, og det ene af dem er tilmed udstyret med en alkove. Endelig når I kælderen, der har to disponible rum, et vaskerum, et viktualierum samt et badeværelse, som blev istandsat i 2014.

Udenfor får I fornøjelsen af en aflukket og hyggelig have, hvor I kan bruge de solrige dage på et af terrassemiljøerne, som kan arrangeres med havemøblerne, grillen og parasollen. Resten af grunden fremtræder velanlagt med græsplæne, der prydes af få træer, buske og blomster, som samlet giver jer skønne arealer.