Vejbyvej 771, Vejby, 9760 Vrå

261 m2 bolig, 335 m2 isoleret lagerhal og 299 m2 værksted!

Er du murer, snedker, tømrer, smed, mekaniker eller enhver anden type håndværker får du her en unik mulighed for at kombinere bolig med erhverv. Denne ejendom ligger mellem Hjørring og Brønderslev og tilbyder en rummelig og veldisponeret familievilla, en isoleret lagerhal på 335 m2 og et værksted på 299 m2. Hele herligheden befinder sig på en grund på hele 3.420 m2. Velkommen til Vejbyvej 771.

Boligen breder sig over 261 m2, og har rigeligt rum til storfamilien. Husets centrum er køkken-alrummet, hvor I får god plads til både store og små i familien. En glasvæg åbner rummet mod stuen og giver et godt, gennemgående lysindfald. I stuens fjerne ende findes en hyggekrog med klinkegulv og synligt murværk, hvor I kan samles om de knitrende flammer i den åbne pejs. Videre i hjemmet venter fire værelser, to brusebadeværelser, et depotrum, et bryggers og et kontor.

Lagerhallen er indrettet med hejseport, der fører ud til Vejbyvej. Den er isoleret og særdeles højloftet, og rummer endvidere en personalestue og et mindre værksted, som ligeledes har adgang fra vejen. Foruden værkstedet finder I også et kontor, et toilet, to fyrrum og et lagerrum. Endelig tilbyder ejendommen også en carport og et redskabsrum. Her er altså gode rammer for håndværkeren med behov for både lagerplads og værkstedsplads.

Jeres nye adresse ligger placeret i landlige omgivelser, men nær Hundelev og Vrå. Bussen standser tæt på hjemmet, og i Vrå har I alt, I skal bruge i hverdagen, både daginstitution, Vrå Skole, indkøbsmuligheder og idrætshal. I er også midt i naturskønne områder, og hvis I pendler på arbejde, finder I nemt vej til motorvejen.

Ring og book en fremvisning.