J M Hejlesensvej 1, Åbyen, 9850 Hirtshals

Gedigen etplanvilla med lukket solgård og god garage

I Åbyen syd for Hirtshal ligger denne gedigne etplansvilla med en god, isoleret garage på 25 m2 og et værksted. Huset byder på en optimal planløsning med tre værelser, spisekøkken og en dejlig vinkelstue med brændeovn. Ude venter en lukket solgård og en skøn terrasse orienteret mod vest.

Med denne beliggenhed placerer I jer nær alle hverdagens fornødenheder, såsom skole, indkøb og daginstitution foruden den fantastiske natur ved Kjul Strand og plantagen. Det nordjyske landskab inviterer også til vandreture i landskabet, mens der ikke er langt til Hirtshals' mange tilbud. Motorvejen er desuden lettilgængelig, og så tager det blot et kvarter i bil at nå Hjørring, mens distancen til Aalborg kan tilbagelægges på omkring en halv time.

Den gulstensmurede ejendom fremstår i pæn stand, hvor stuens rummelighed, lysindfald og hyggelige brændeovn er værd at fremhæve. Fra stuen er der også udgang til terrassen. Et andet tilholdssted er det velholdte køkken med masser af opbevaringsplads bag skabslågerne og i skufferne.

Alle hårde hvidevarer er integreret herunder induktionskogezonen og to ovne, hvoraf den ene er en kombi. Den resterende del af hjemmet er indrettet med tre værelser, og det ene har gulvvarme på samme vis som badeværelset samt det tilstødende bryggers med vaskefaciliteter i ergonomisk højde. Den ene væg er tillige udnyttet til fulde med skabe til ekstra opbevaring.

Gennem de lune måneder kan I slappe af i den flisebelagte gårdhave eller på terrassen, da den overkommelige have ikke kræver meget vedligehold.

Er I interesseret i flere oplysninger om dette skønne hjem? Kontakt os allerede i dag for at få en fremvisning. Vi står altid klar med råd og vejledning.