Grethesvej 22, Bagterp, 9800 Hjørring

Velindrettet og moderniseret etplansvilla

I et børnevenligt og attraktivt kvarter i Hjørrings sydlige bydel Bagterp ligger denne flot moderniserede etplansvilla på Grethesvej 22. Boligen byder på en veldisponeret planløsning med godt udnyttede kvadratmeter og en dejlig placering med både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder inden for cirka én kilometer, hvilket giver ideelle betingelser for børnefamilien.

Området omkring Grethesvej byder ligeledes på stisystemer, som løber i det fredelige kvarter. Hertil kommer kort afstand til Bagterp Plantagens naturskønne område. Boligen er yderligere velplaceret i forhold til motorvejsforbindelsen, som kan nås i løbet af få minutters kørsel og giver nem forbindelse til Ålborg, Hirtshals, Brønderslev og de omkringliggende byer.

Ejendommen blev opført i 1985, men gennemgik i 2014 en omfattende modernisering, hvor der blandt andet blev etableret gulvvarme i halvdelen af huset. Derudover blev vandrør, radiatorer, el, vinduer og døre udskiftet. I 2017 er der desuden lavet en ny og større terrasse.

Den klassiske villa byder velkommen i en praktisk bryggersentré med vaskefaciliteter og grovkøkken. Herfra ledes I direkte ind i det store opholdsmiljø, hvor køkken-alrum og stue udgør et fællesområde. Køkkenet er – ligesom som bryggerset – udført med elementer fra HTH i lyse nuancer, og det er åbent ud til alrummet, hvor en væg med stenbeklædning tilføjer et særligt præg. Fra alrummet er der desuden udgang til den rummelige, sydvendt terrasse med læhegn hele vejen rundt. Stuen ligger i forlængelse af alrummet og får et skønt lysindfald fra de store vinduer, som giver fin udsigt til haven og terrassen.

Værelsesafdelingen ligger afsides opholdsrummene og består af fire regulære værelser, hvoraf ét med fordel kan anvendes som walk-in-closet. Her er også et rummeligt badeværelse med brus og håndvask.

Flyt ind i denne gennemførte etplansvilla med det samme – den er nemlig indflytningsklar. Book en fremvisning.