Frejasvej 25, 9800 Hjørring

Indflytningsklar villa i børnevenligt kvarter

I et børnevenligt villakvarter i Hjørring finder I denne velholdte og indflytningsklare bolig, der breder sig over ét plan. Foruden en dejlig, lukket have kan I se frem til tre værelser og gode opholdsmiljøer, der kan favne familielivet og dagligdagen.

Ejendommen er opført i 1961, og for enden af den stenbelagte indkørsel kan bilen parkeres i garagen. Bag hoveddøren udfolder der sig 98 kvadratmeter, og den ideelle planløsning giver adgang til de fleste af husets rum fra entréen.

De tre værelser deles om badeværelset med en bruseniche og fin skabsplads, og det ene værelse åbner op til en overdækket terrasse. Om eftermiddagen kan I samles i køkken-alrummet med rum til en spisekrog, når aftensmaden skal kreeres. Fra vinkelkøkkenet er der adgang ud i bryggerset, der byder på yderligere opbevaring i skabene samt vaskefaciliteter.

Sidst, men ikke mindst, kommer I ind i den dejlige stue, hvis store vinduesparti tilfører rummet et skønt lysindfald og udsyn til haven. Brændeovnen giver stuen en lun og hyggelig atmosfære, og her kan I etablere et blødt sofaarrangement.

Udenfor bliver I mødt af en herlig have, der rummer både drivhus og køkkenhave, hvor I kan dyrke jeres egne grøntsager. Herude er der desuden et gyngestativ, og i villakvarteret er der mange familier. Den børnevenlige beliggenhed sikrer jeg gåafstand til Rema 1000, skoven og daginstitution, og skolen når I hurtigt på cykel. Hjørring Station samt idrætshallen ligger ligeledes i nærheden.

Alt i alt en dejlig base for den lille familie, hvor I kan forene en bynær beliggenhed med kort afstand til naturen.

Book en fremvisning allerede i dag.