J M Hejlesensvej 17, Åbyen, 9850 Hirtshals

Velholdt 1-plans villa i Åbyen - billigere at eje end leje!

I den nordvestlige del af Vendsyssel og med kun 10 minutters kørsel til Hjørring, finder man den dejlige by, Åbyen. I byen er der indkøbsmuligheder og kun få km til nærmeste børnehave, dagpleje og skole.

Villaen er dejligt velbeliggende på en rolig villavej i naturskønne omgivelser. Haven er lukket og nem at vedligeholde. Stor græsplæne med plads til boldspil, en hyggelig fliseterrasse og mange gode solkroge. Desuden er der carport, udhus og brændeskur. Villaen er på 120 kvadratmeter, opført i røde mursten i 1-plan og fremstår særdeles velholdt.

Indenfor mødes I af et bryggers med plads til overtøjet og vaskefaciliteter. Herfra er der adgang til fordelingsgangen, hvorfra der er indgang til husets dejlige badeværelse, soveværelse med skabsarrangement samt to gode værelser. For enden af fordelingsgangen bliver man ført ind i husets skønne funktionelle køkken/alrum. Fra køkkenet træder man ind i den dejlige store vinkelstue, der har et skønt lysindfald fra de store vinduer mod syd og den gode brændeovn topper den hyggelige atmosfære. Fra stuen er der udgang til den sydvendte fliseterrasse, hvor der er udsigt over naturskønne omgivelser.

Søger du/I en indflytningsklar villa i rolige omgivelser - så ring endelig og hør og nærmere. Vi glæder os til at invitere på en fremvisning.