Mimersvej 8, 9870 Sindal

God og stor familievilla i Sindal

Mellem Hjørring og Frederikshavn finder I denne rummelige etplansvilla i Sindal. Med fire værelser og to badeværelser, som er inddelt i en oplagt forældre- og børneafdeling, udgør de 152 kvadratmeter en ideel base for familien. Tilmed er der rige udfoldelsesmuligheder i haven samt i parken få meter fra huset, der byder på en lille dam, fodboldbane og spejderhytte.

Murstensejendommen er opført i 1977, og gennem årene er der foretaget løbende forbedringer. I 2014 blev der efterisoleret med Thermofloc-papirisolering, og i 2011 fik boligen nye vinduer og døre, som blev produceret i 2010. Alle døre er udskiftet med undtagelse af hoveddøren, eftersom hjemmet også blev forsynet med nye indvendige døre i 2005.

Ved ankomst til adressen kan I parkere bilen i garagen, og på den anden side af dørtrinnet åbner entréen op til villaen. I den ene ende af huset finder I en perfekt børneafdeling her deles tre fine værelser om et badeværelse med et badekar. I den anden ende udfolder forældresoveværelset sig med direkte adgang til hjemmets andet badeværelse.

Boligens hjerte og det centrale samlingspunkt finder I i køkken-alrummet, hvor det U-formede HTH-køkken fra 2002 er placeret i et indhak. Trægulvet fortsætter ind i stuen, som breder sig bag en glasdør, og her er der masser af plads til at indrette jer med et blødt sofaarrangement til afslapning samt en spisesektion. Afslutningsvis finder I et HTH-bryggers fra 2006.

Udenfor er der en dejlig have med en stor terrasse, hvor I kan nyde sommervejret. Børnene kan muntre sig på rutsjebanen og gyngestativet, eller I kan tage en tur i skoven under én kilometer væk. Rema 1000, skole, idrætshal og daginstitution når I på cykel, og fra Sindal Station kører regionaltogene videre ud i landet.

Ring for en fremvisning.