Foldbjergvej 75, 9760 Vrå

Lækker og topmoderne villa!

Lækkert og topmoderne hus til den kvalitetsbevidste køber, som kun vil have det bedste. Huset er til familien som ikke ønsker at bruge tid på vedligeholdelse, men på hinanden. Her er der nemlig plads til alle i familien.

Huset indeholder stort bryggers med god plads og hvor overtøj, vaskemaskine og tørrretumbler er gemt af vejen bag de store skydelåger. Fra bryggerset er der direkte adgang til dobbeltgarage. Husets entre forlænges af gangen, som leder dig videre til husets 3 børneværelser, et kontor/gæsteværelse samt et af boligens 2 badeværelser. Det næste der møder dig er hustes samlingspunkt - køkkenet, hvor den den ekstra loftshøjde, det smukke lysindfald og udsigten til den smukke natur, kan nydes fuldt ud. Herfra er der direkte adgang til viktualierum, husets stue samt forældreafdeling, hvor der er soveværelse, stort walk-through-closet og badeværelse med brus og 2 håndvaske. Alle køkken og badeelementer er fra Invita.

Overalt i huset samt garagen er der gulvvarme, men skal der tilsættes lidt ekstra hygge, kan der tændes op i brændeovnen, som har en central placering i køkkenet. Smarthouse elinstallationer i hele huset, således at man har mulighed for at programmere fx. lysstyring og vinduer. Huset er grundmuret og der er centralstøvsuger i huset og på taget er der monteret solcelleanlæg.
Haven er nem at holde og med de store og hyggelige terrassearealer, er der rig mulighed for at slappe af i solen hele dagen mens børnene leger og med flot kig til naturen der grænser op til boligen.

Med sin centrale placering midt i Vendsyssel ligger Vrå godt som en velfungerende og aktiv by med et godt handelsliv, ny spændende skole på vej, børnehave og et rigt udbud af kultur og fritidsaktiviteter - heri blandt skal nævnes byens super moderne idrætshal. Fra Vrå er der kun 3 km til motorvej med 20 min. kørsel til Aalborg og 10 min. til Hjørring. Kun 15 min. til stranden i Løkken. Huset ligger i et børnevenligt område i udkanten af byen med gode sti-systemer, så børnene nemt og trafiksikkert kan komme i skole og til sport på byens flotte sportsanlæg og hal.