Vestermarksvej 42, 9320 Hjallerup

Hyggeligt landsted med stor grund i naturskønne omgivelser

I fredelige og landlige omgivelser mellem Brønderslev og Hjallerup ligger denne ejendom, der byder på en dejlig placering i landskaberne, en hyggelig bolig, store udhuse og en grund med masser af muligheder.

Adressen hedder Vestermarksvej 42, og skønt I kommer til at bo på landet med udsigt til markerne og højt til himlen, så er hverdagens gøremål ikke længere væk, end at en kort køretur forbinder jer med det hele. I de omkringliggende byer er der således skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom I er tæt på idrætsfaciliteter og flotte naturområder.

Udefra fremstår villaen med en hvid facade, der ledsages af sprossede vinduer og et mørkt tag. På udbygningens tag er der solceller, og så sent som i 2023 er der blevet tilføjet en varmepumpe.

Det samlede beboelsesareal er på 150 kvadratmeter, og i midten af huset finder I stuen. Ind gennem vinduerne modtages et dejligt lysindfald, og i det tilstødende køkken er skabselementerne udført i en enkel stil med hvide, glatte fronter. Etagen fortsætter med to værelser og et badeværelse, mens I på overetagen tilgodeses af endnu tre værelser og en repos.

Grunden er på omtrent 5.000 kvadratmeter. Her kommer alskens dyr, eksempelvis rådyr, harer og fasaner, jævnligt forbi, og om sommeren høres især lærken. Beplantningen består af alt fra højbede med kartofler til bærbuske, og i udbygningen er der potentiale for opbevaring.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.